De ce sa investesti intr-un palton de calitate?

De ce sa investesti intr-un palton de calitate?

De ce sa investesti intr-un palton de calitate?

Paltonul reprezinta o piesa esentiala in garderoba fiecarei femei. Pe langa latura practica pe care o stim cu totii, paltonul defineste eleganta naturii feminine. Si o completeaza intr-un mod gratios, indiferent de ocazie, activitate sau circumstanta.

 

Ce inseamna acest lucru?

Inseamna conturarea imaginii inca din primul moment. Impactul vizual este primul aspect care ne ajuta sa caracterizam persoana din fata noastra. Inainte de a o cunoaste, de a interactiona, felul in care se prezinta ne poate spune multe despre stil, personalitate, caracter, alegeri si asa mai departe. Adica ne putem face o parere in linii generale, analizand strict vestimentatia.

Interesant, nu-i asa?

Mergand mai departe, un palton de calitate, bine croit, realizat din materiale naturale, aduce plus valoare fiecarei intalniri. Sau ocazii. Sau eveniment. Acest lucru se traduce prin bun gust, prin alegeri care au la baza calitatea si nu cantitatea, dar si printr-un rafinament care deriva dintr-o croiala ireprosabila. Prin urmare, denota un anumit statut si impune o conduita pe masura.

Asadar, un palton potrivit poate impune limite, dar totodata, poate ridica si standardele. Uimitor! Cand privim lucrurile in profunzime, acestea se transforma complet.

Sa continuam cu boost-ul de incredere care vine odata cu un palton de calitate. Si care este greu de egalat. Cu alte cuvinte, atunci cand iesi din casa stii ca poti cuceri lumea pentru ca te simti frumoasa. Te simti atragatoare. Iar atunci cand ai o vibratie de acest fel, privirile vor fi intotdeauna indreptate catre tine. Si da, este adevarat ca hainele contribuie foarte mult la cresterea stimei de sine. Este important sa te simti bine atunci cand te privesti in oglinda, sa-ti placa ceea ce porti, sa simti cum fiecare element vestimentar vine sa-ti completeze frumusetea in mod natural, firesc si totodata, sa adauge incredere si rafinament. Sa te simti atat de bine cu tine si cu piesele vestimentare preferate, incat sa-ti doresti sa iesi cat mai mult. Si cat mai des. Motivul conteaza mai putin.

 

Boost-ul de incredere care vine odata cu un palton de calitate este greu de egalat.

Ei bine, paltoanele MEILÌ sunt croite intocmai pe criteriile mentionate mai sus. Materiale de calitate, liniile clasice, dar elegante, croiala perfecta, cambrata pentru a respecta rotunjimile corpului, atentia la detalii, dar si coloristica variata, reprezinta atribute care vor pleda la fiecare aparitie. Iar raspunsul unanim il cunoastem cu totii.

Folosim lana cu generozitate pentru confortul termic oferit, dar si pentru rezistenta sa in timp. Faptul ca nu se toceste, nu se intinde, nu se lasa si nu se freaca ducand la neplacuta scamosare, face din aceasta un adevarat aliat pe termen lung. Detaliile discrete se potrivesc de minune acestui stil clasic, urmarind mai degraba partea practica, decat cea decorativa. Cordonul accentueaza talia plusand in acest mod, la capitolele feminitate si atractivitate. Pentru ca, trebuie sa recunoastem, o talie evidentiata nu are cum sa treaca neobservata. Captuseala este realizata din aceleasi materiale respirabile si placute la atingere, iar culorile se potrivesc unui spectru larg de activitati sau evenimente.

Toate produsele sunt realizate in atelierul nostru, acolo unde ne unim zambetele largi cu mainile pricepute, pentru a da forma perfecta pieselor vestimentare, ce speram sa devina si preferatele tale.

Lasa un comentariu

* Camp obligatoriu

Comentariile trebuie mai intai aprobate inainte de a fi publicate.